BALIK ŞİŞ

 

İzmir’de yaşayıp bir de üstüne balık mevsimi açıldığında açıkça söyleyeyim gözlerim dönüyor. Ben denizden babam çıksa yerim diyenlerdenim . Size restoranlarda gördüğüm balık şişi göstereceğim. Umarım beğenirsiniz.





Malzemelerim
½ kg sardalya fileto
10 adet kadar çöpşiş
Tuz
Kızartmak için yağ

 

Sardalyalarımızı fileto şeklinde ayıklıyoruz. Bir tabağa alıp üzerine tuz ve çok az yağ koyuyoruz. Karıştırıyoruz.

Resimde gördüğünü gibi rulo yapıyoruz ve şişe geçiriyoruz.

Kızartma tavamıza alıp iki tarafı pişince işte hazır.

Afiyet olsun.

 

 

Hiç yorum yok:

FACEBOOK SAYFAM

Bumerang - Yazarkafe