Uzun zamandır yapmamıştım. Birden aklıma düşüverdi. Bugün mis gibi İncirli Cevizli Kek yaptım. Şöyle bol tarçınlı. Mis gibi evi sarıp sarmaladı kokusu.





Sağlık dolu bir tarif daha. Kızartmayı kim sevmez. Ama sonuçta yağda kızartma. Bir de böyle deneyin. Ve fırından çıkar... Hemen tarife geçiyorum. Hem de püf noktalı...



Yaşasın yaz . Bu mevsimde yapılan yemekleri çok seviyorum. Daha önce de söylemişimdir mutlaka. Rengarenk, insanın içi açılıyor. İmamı bulmuşken bayıltayım dedim ben de. Bir takipçim instagramda buna dizme adını veriyoruz demişti. İkisi de olur bence. Yaparken fazla vaktim yoktu. Hızlıca yapıverdim.



Vazgeçemediğim tatlardan bir tane daha. İç baklalı enginar çanağı. Enginar zaten çok faydalı herhalde 3 öğün bile yiyebilirim. Şimdiden tarifimi görüp yapacaklara şifa olsun.